Over ons

Steel of Denmark

Het coronavirus heeft in de wereld een ongekende crisis veroorzaakt. Een pandemie met verstrekkende gevolgen voor mensen en bedrijven over de hele wereld. We kunnen deze uitdaging alleen samen aangaan als iedereen helpt om de verspreiding van het coronavirus - ook wel bekend als COVID-19 - actief tegen te gaan.

In samenwerking met het internationale pomptechnologiebedrijf Grundfos hebben we een innovatieve oplossing ontwikkeld die bijdraagt aan een goede handhygiëne en daarmee de verspreiding van COVID-19 kan helpen verminderen.

Met aanbeveling van de Deense zorgautoreiteiten heeft Steel of Denmark het voorrecht om deze producten aan het publiek bekend te mogen maken. Onze mobiele hygiënestations zijn contactloos in gebruik, gemakkelijk schoon te maken en te houden en inzetbaar op drukke openbare plekken.

Een ontwerp vol visie

De contactloze hygiënestations zijn slechts een voorbeeld van onze creativiteit. Onze visie is: Alles moet vanaf nul bedacht en ontwikkeld worden om de behoefte van de individuele klant om te zetten in een unieke oplossing.

We zien geen strikte regels en strikte beperkingen, maar doelen en perspectieven. Onze drijfveer ligt in uw uitdagingen. We ontwikkelen unieke oplossingen met maximale flexibiliteit die voldoen aan uw alledaagse behoeften.

We noemen dit Smart Design Solutions. Op basis hiervan ontwerpen, ontwikkelen en produceren wij alles van roestvrij staal (RVS). Ook als u een soortgelijk hygiënestation nodig heeft voor uw huis, voor in uw bedrijf, sportclub, treinstation, restaurant en vele andere plaatsen.

Lees meer over het coronavirus

Wilt u meer weten over aanbevelingen en richtlijnen rondom het coronavirus in Nederland? Op de website van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) vindt u informatie over het coronavirus en alle genomen maatregelen.
Contact opnemen